March 30, 2009

TAHNIAH ERRA FAZIRA N SUAMI


salam...hi...ewah..ewahh..

TAHNIAH buat ERRA FAZIRA n SUAMI TERCINTA sbb kehadiran ORG KE3 dalam idup mereka...waa..hope dimurahkan rezeki lagi wat keluarga mereka.....ERRA yg selamat melahirkn baby gurl pg td di DAMANSARA SPECIALIST CENTER..baby gurl yg bernama ENGKU ALEESYA. berat baby gurl ni 4.lebey..wa..mesti lawa cam ibu dia kann baby gurl ni..hehe..pape pown.tahniah again wat ERRA n FAMILI....


p/s : tahniah juga buat madam intan yg selamat melahirkan baby boy pd last week....baby comel ni bernama haris haziq...btw...baby boy ni ade prob kesihatan skit..hope he get well soon..amin...

ok..bye..salam..

6 comments:

Zaza said...

Wow... 4kg++ besar tu... ZZ dulu lahir dengan berat 2.5kg jer... (tengok rekod dlm file). Tahniah buat pelakon kesayangan ZZ ni... dgn suaminya. Semoga kasih sayang lebih erat lepas ni.

-gardeniaboy- said...

ko bila lagi??haha...tukar template yek? nice

okfind88 said...

tu la kn zz...mesti tomey baby dia....waaa zz.siap tgk rekod ag tu..hiks...
amin..

okfind88 said...

muehehe bro joe.....baby ni xnk kuar ag la....wakaka.....thx ya

Bleeding Heart said...

nape die xltk name engku zaki
ngehngehngeh

weh
stacy kat kuantan parade 4hb ni
g r
hehehe

okfind88 said...

oit2..tu kan baby gur..dat y la dia ltak engku aleesya..lau baby boy...confirm engku zaki..lala
wa..ye eh???thx 4 dat info..