August 26, 2008

POSE DATANG LAGI....

bismilah....
yeye..pose da nk dekat...yeye..aku suker....lalala...samat menyambut ibadah pose kpd seluruh umat islam..xkira di mana anda berada...hiks....sy dengan ini..mewakili pihak DAVOR mengumumkan bahawasanya pose pada minggu depan. dengan ini, secara maklumnya, bulan 10 adalah hari raya puasa..dan pada 31 ogos, penyimpan mohor2 besar Davor telah menyatakan bahawa 31 ini adalah hari merdeka....sekian,wabilahitaufikwalhidayah wasalamualaikum wbt.

waah..cam penyimpan mohor2 besau lak hako ni..siap Davor ag tu..lalalala..sepatutnye....setiausaha DAVOR ni yg kene umumkn..tp dia xumum lak....lalala..mateylar hako...kat blog dia tuh..bru semalm umum..lalala....siap si pengerusi DAVOR pakai tudung ag....nk nganjeng dia ker tu??lalala....biasenye..si riana tomboy tu pakai topi je..waah..tomboy???Larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..matey hako kali....mmg sah aku kne penyepak dek tomb tu agik...oopss..tersasul lagik..sori2..di bulan yg mulia ini...meh la kita bermaaf-maafan sesama kita..x gittew ustaja pidah??hiks...taun ni....hako nk duit aye ag rr..wakakak....ni list name yg perlu bg kat aku duit raya...lalalala....wakaka..mintak duit aye ngan org..xmalu btul aku..ahaks....wkaaakaka..lau xbg..siap..wah..siap ugut ag..bkn kemain hako..lalalal..
1) bro kos....
2) apan....
3) akak ann...
4) akak reen..(tp akak reen student blik..cancel akak reen)lalala..
5) akak lora
6) akak riana(akak ke?)

wkakaa..name list ni wajib taw....tp akak reen...okf kansel blik..coz..akak reen smbung studi ag...so..jd 5 org..wakakaaakaa..jaat kan aku..men pakse2 lak mintak duit aye..ahaks..akak2..abg2...okf men2 je tu..jan ambik ati k..hiks..saje nk kasi panjg entry kali ni...hiks...tp lau nk kasi pown bole juga..org da memberi..kita menerima..kecik tapak tangan..nyiru hamba tadahkn...gittew...waah....wakaka.men2 je..sori2...

pose da nk dekat ni..memacam lak lam kapla otak aku ni duk fikir pasl juadah berbuka....lala....macam2 adaa...hiks..di antaranye ialh:
yang ni wajib..sebagai pembuka puasa..org kater..lau beli yang mahal....lagi sedap..padahal,sama je asenye....tapi mak aku selalu beli yg lam kotak tu..ntah aper jadah name dia..lupew lak..nnti aku balik aku tnye mak aku k..hiks..

ikan pari bakar...yg besh uols...tertelan air liur hako..td duk carik kt google pown bole tertelan air liur...wakaka..lau aku bole tertelan air liur ni.samentelah kowang yg duk meratapi pic ini kn???lalala..riana,nmpak gaya,ko da ade idea nk masak ape utk juadah pose nnti..lalala
ayam panggang..wei.yg besh ni..lagi besh lau mkn ramai2..lau mkn sorang2....mmg xlalu...hiks..

dengar kater,stacyfrenz nk wat majlis bukak pose...btul ke wei??lau btul,kasi update aku cpt2....ok??senang aku nk deal ngan jadual aku,nk beli tiket n save budget..lalala..ala..biase rr student ma..hiks...

wah..jap2..lupew lak nk ckp kebaikan di bulan pose...wakaka....ok2.meh sini cheq nk habaq mai..selain kita dpt pahala....secara xlangsung jika kita berpuasa, kita akn dpt menjimatkan duit kita...pastu,kita dpt diet(waaaah) dan kita dpt mengelakkn dr melakukn sebrg dosa...lalala....so kita kurang kn ke enjoyan kita itu wit beramal k..lalala..(insap jap hako...)hiks..

ok uols..akhir kater dr okf...selamat menyambut ibadah pose dan hari kebangsaan yg ke 51 taun..salam kemaafan dari okf...jika ader terkasar bahse...terguris ati....tersilap ckp @ sume yg berkaitan ngan salah la....huhu..sowie k...sesungguhnye,yg baik itu datang dariNya,yang buruk itu datang dari hamba....kita sbg hamba,xsedar akan kesilapn diri kita...maafkn diri ini k...bulan ramadhan bulan mulia..bulan ramadhan bulan ibadah..bulan ramadhan bulan kemaafan..eh..btul la kn?hehe..bye uols...

4 comments:

Adriana said...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOITTTTTTTTTTTTTTT.... nganjeng aku ke???? bila aku jadik tomboy? Wakakakaka!!!

okfind88 said...

aish..bkn ko tomboy ker???lalalala..btul aper tu..

ann said...

wah wah okf.. ni pose pun belom... tgk anak bualan ttp tarikh pose pun belom.. dah wat list mintak duit raya ni... wahhhhhhhhh agak gelojoh ko dik! hahahahaha... akak x dpt bonus.. akak pun student gak... sbb amik kursus kawen... kakakakaka

okfind88 said...

wkakkaa..semangat tu perlu ade akak..hiks...gelojoh ek??hiks..ala..leks rr..wah..dan2 je xdpt bonus n student..wakakak..wah...amik kusus kawen??wah..kusus kawen jap je tu..yuran dia pown murah..lallaal..