September 25, 2008

nape ek??

ntah mengapa..tetiber aku ase len mcm je bebape ari ni...nape ek??ase per??ase wendu je ngan sensorang tu....sape ek??ntah..aku xnk ar mention name dia sini..aku taw dia slalu baca blog aku....setiap ari selase..dia akan baca sume di blog aku...aku ase..ade kenkawang aku pown da dpt agak sape puan ni..aku wendu dia wei...aku syg dia lg....tp dia??dia ade gak tnye aku...kt tmpat aku studi ade x org minat kt aku...mmg la ade..tp...aku xminat dak tu..aku minat kt org ni je..mmg la dia tua sikit dr aku..tp..ape ade pd umo??umo tu..no je...lau kt neg omputih...ade nenek kawen ngan cucu bagai..ni..kami juz beza bape taun je..aduya..aku xtaw nape..tp..aku ari2 wendu kt dia....dia lak??tp ble aku talk ngan dia..dia ade gak kater kt aku wendu ngan aku gak....hmm.hep me....aku btul2 syg kt dia..jika dlu aku ade dr love..tp skun dr tu da ghaib p mane ntah..bz la tuh...almaklum la...byk keje..nk wat camne kann..huhu..so..terpakse la pendam sndri..eh..terpakse la..aku selesaikn sendri..nk taw pe aku wat??aku akan nyanyi agu jiwang ar..pe ag..tu je yg mampu aku lakukan...nape ek??

skun ni...x gf aku still kaco aku..ari tu beria2 nk break..aku igt ag....last msg dia ckp kt aku..last month..dia kater....tu msg last..n xkn msg dah aku..smpai bebiler pown...sume gf aku slalu camtu..awl taun pown same gak...actoli kami da byk kali break...fhm2 je ar..bile duk jauh ni..coz...cemburu bgai..kekadang..dia xfhm ngan kerjaya aku ni..eh..pasl studi aku ni..dia nk 24 jam aku msg or kontek dia...pe kess??lau syg pown..xde ar camtu...aduya..eh..berbalik citer td..skun ni..dia slalu msg aku..kol aku..tp aku bolayan..mula2 dia msg..tp aku reply...aku ckp blik kt dia....y send msg ag??kan awk da kater ari tu da last msg..wat pe nk send ag??ok bye...tu ayat aku..pastu dia kol...aku xangkat..dia msg ag...dia kater bkn dia..wah...bkn dia?abes tu sape???hantu ke msg kat aku gne no dia??tp..aku xreply pown..aku mlas da lyn dia..coz..atiku mmg da xde utk dia..atiku hanye utk suzy...oopss..nita..oopss....sori yang tertulis name u..walaupon u mrh...i nk wat camne kan..da tertulis...eh..pasl pe ek td??lupe lak..owh..xgf aku...skun ni..24 dia kaco aku..heppp..ase cam nk tukar je no fon aku tu..tp syg la weei..sejak form 3 ag aku gne no tuh..byk kenangan....so..terpakse la aku ignore x aku tuh...jap..nape ek dia nk berbaik ngan aku blik??ari tu kater aku memacam..pe kes lak nk rujuk ngan aku??adoii..aku x mandrem sape2 pown..ntah la..kenkwang aku ckp...dia wendu ngan aku..dia syg aku la..bagai2 la..amboihh..mintak putus ari tu xsyg ke??oh...cam tu ek??lau kawen nnti camne la agaknye ek...gado sikit cerai..gado sikit cerai..hambooiihh....nape ek??

blurr suda aku ni..xtaw nape weihh...aku wendu ngan org tuh...suzyy..eh..nita..mes uuuu....aku slalu layan lagu jiwang kerna dia..aku jd EGOIS kerna dia..coz..dia suke laki egois...ni la antra lagu yg slalu aku lyn..smpai kawn aku slalu kater..weih..da bape kali da lagu tu??xde lagu len ag ke???smpai muak durang...muahaha..nape ek??

ni antara lgu yg aku lyn..

anuar zain-ketulusan hati

Cintaku tak berdusta
Tak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Cintaku hanya indah
Hanya bahagia untuk selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau biarkan kasihku

Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis
hanya tulusnya hati
mencintaimu tak mengenal ragu
keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

Cintaku tak berdusta
Tak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Tak ada seribu janji
Hanya bahagia untu selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau benarkan kasihku
Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau dengarkan kasihku

oooo

Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

lagu ni mmg menyentuh...aku bole nanes wei..jiwang ka aku???muahahaa.lu pikir la sndri..hiks...nape ek??

2 comments:

pepola said...

hurmmm...haaa...erm....uiks...adoi...psst..perghh...adess...adui...wahh...apa...kenapa..mengapa....hewhew..SALAM LEBARAN dr ku MAAF LUAR DN DALAM K

okfind88 said...

uish..nape ni?perghh..adess..nape ek??

salam lebaran..minta maaf gak...sume2 ar..luaran ngan dalaman..