October 21, 2008

fesyen rambut terkini...


semekom...

wah....kali ni entry pasal rambut beb..bkn pe..td sambil2 aku duk seacrh psl fesyen...aku terjumpe la fesyen rambut ni...lawa weii..so..sape2 yg kt luar tu..utk tampil dalam keadaan yg elegan...bergaya..dan semestinye utk menjd pemes....u olls bole wat fesyen rambut ni......memg dasat....
a)
b)


c)
d)
e)
f)
g)

wah...lawa kan model dia...but...y their fashion like weird??jika kowang la..mane yg kowang suke??



ni lak model sambilan aku..sweet jek nengok..xde fesyen pelik2 pown kan..
walaupon dia bru layer..stil bertudung..katernye..rambut dia pown da pelik.
maybe bole jd camni ar kot lau dia open tudung dia tu..

i)
try la uools imagine if fifiey tu wat rambut camni..ishh...suitable jek ngan dia kann??
laku la company aku lau si fifiey tu wat rambut camni...
yg penting uolss..ade belalai tuh..wkakaa


adoiis...susah benor aku nk wat pilihan jd hair stylist utk fifiey ni..rambut dia mmg weird sikit....da pakai sume da...hey fifiey...ko pakai syampu ape ar???hiks...


pic credit to sioloon.com utk pic2 diatas...kecuali my model tu..

19 comments:

Fifiey82 said...

apasal ko tak edit...ssh nak imagine lah yope....wakakkakakakkakka

Fifiey82 said...

tp serius beb... ff tu mmg lawa ah...cun habis...wakakakkaka...dia punya rambut serabai pon aku rasa totap menten cun

okfind88 said...

wakakaka..wei..ff tu lawa ke??lg lawa puspa narayan....wkakakaa..xcun pown model aku tuh..lgpown..aku byr murah2 jek..dia tu..part tyme jek..nnti2 la jika dia da keje full tyme..aku edit2 sikit dia tuh..rambut tu...aku kasi dia cam yg b tu ke..ikut la..tgk mane yg sesuai..hahhaa..bole??

Fifiey82 said...

ko bayar murah pon ko cari juga ff tu..... wei wei ff tu mmg nak demand tp kesian lah kat ko kan... nak pakai model katanya

okfind88 said...

wei...aku byr murah pown..memadai ar ngan dianye bakat..ko taw....si ff tuh...dia xle pakai kasut tumit tinggi..wkakakaa...mateylarh aku jap g...ala..dia nk demand??ape la dia ade tu wei..berlambk ag model kt luar yg meraih kasihan kt aku...wakakkaaa..tp..sbb ff ni nk jd sgt...so..aku amek ar dia...sian dia..hiks..

ssshhh!!! said...

weh..korg 2 je berkomenter ajk r aku..ekceli geng aku teruja nk try la pesen2 rmbut tu mn taw aku leh mnmbah pemes kan lagik diriku..arg! pesen ff mmg sah dn di jamin halal tu yg terbaek punyer..:-)

okfind88 said...

wahh pepo...nahh..tu la kann..tp..dia mo tukar tu..tu yg kompius ni...tp tgk la dulu...maybe nk kne buang dia ni..demand sgt..dia nk cam style e) tu..coz..rambut dia panjg..skun dia da layer da rambut dia...ea la kann...nk jd model..hiks..

sixnebess said...

adess abg...nk crime pesen ni...manusia dua kepala...wakakakakaa..seb baik yg sorg model tu..1 kepala jaa.astaga..!!!

okfind88 said...

wkakaka nebes...yg sorang tu pown bakal 2 kapla...wkkakaa..lam poses tuh..wkakakaaka..

sixnebess said...

wakakakaka...jgn...jgn lupa upload pic dak tu dua kepala taaau!
:p

okfind88 said...

wokey nebes..atas permintaan nebes..pic tu akan diupload..wkaakkaa...

Fifiey82 said...

wakakakakakak pepo nebes... ff tu model paling pemes di abad ini...sapa2 nak tempah tuk show2 silalah talipon okf yer...

okfind88 said...

peewwwitt..sape kater ff tuh model plg pemes??dia tuh..model sambilan aku jekk..jgn nk berangan ff...erkk!!
ade ke org nk amek ff tu wat show??slame ni pown..puas aku merayu ngan customer aku....tu pown durang amek sbb kecian kt ff..wkakakakkaa...tp kan..lau sape2 nk ff tu wat show..sila2 la tgl kn no hp anda ye...sila tgl di komen ni..

zul pan said...

buekkkkk ... apa ff jadi modell.. adoi

ary.ahmad said...

astagakkkk...gayah berkapala dowa??

sixnebess said...

wakakakaka...
adoyai..x abis lagik tawa ni..tlg!

Fifiey82 said...

nmpknya zuli2 jeles kalo ff jadi model

pHyd said...

weeeeiiiii.. ni kes balas membalas ke ni? ular n weird hair.. huehuehue

okfind88 said...

wakkaaka..klakar ar kowang...

zuli2: nah kann..mcm xcaye je kan dia jd model...aku terpakse amek dia ni..merayu bagai dia..aduya..

lobes: tu la lobes...dia mo kapla 2...penink aku ngan model yg demand ni..huhu

nebes: wkakaa..gelak2..slalu2 la tgk entry ni...wkakaaka..

ff: org bkn jeles..tp org cam pelik...cam xcaye jek...bakat xde..hiks..

phyd: wkakaaa..dendam ka??hakhak..mane lebey dasat???ular ke weird hair??