October 21, 2008

hypo nye dia....

salam...





haiyakk...hypo??bkn hypo pe...hypocrite ye dieeerrrr..sape..sape wei??adalah..manusia tuhh..tuhhh..hypo btul dieeerrr..pesal??hmm...camni....adalah kan..hamba ALLAH NI....punyer ar dieerr bercerita ngan aku bagai nk rakk..tup2....aku dpt taw len lak...fuuhhh...berdesappp btul aku...utk ape la dia nk hypo sgt...ckp ngan aku...len..gtaw kt org len lak..len..aduya...bagus sgt ke dieerr tuhh??biase ar human..kita sume bknnye dtg ngan cukup lengkap..but..perlu ke sifat hypo tu...dulu....bkn kemain ag....akulah kawn mu..kau lah tmpat aku luahkn segala2..wahhh...cam lirik lagu lakk...kannn...tp..tu la..kita selama ni..ikhlas jek berkwn ngan dia..tp..ini yg dia balas??mane pegi talian persahabatn kita slme ni???taw la skun kedudkn kita berbeza..ko duk atas kusi..aku bersila....ko meniarap..aku baring....wkaakakaaa..bole ka mcm ni??aku ni..bkn la ape kann..cume aku xske la manusia2 hypocrite ni...hate hypocrite....dun noe la...knal da lme..tp..bru taw sikap sorang2..yg tu mcm tu..yg ni mcm ni..mcm2 la kann sikap org di dunia ni..ishh....pas ni...nk berkawn ngan org...aku nk memilih2 dulu..tgk2 jenis kain dia.....kualiti dia bole taan bape lame...wkakakakaa...cam pilih kain lak aku ni..ehh..mestilarhh...kita bkn nk berkawn 1 ari jekk...tp....selamanye...kann2??

bg aku..kawan ni..bkn stakat kawn jekk..kawan adalah segala2nye bg kita...ia lebih penting ag dr love....jika tiada kawan..tiada la perasaan love itu...perasaan love itu wujud bile kita ada kawn....
kawan juga adalah tmpat utk kita mengadu nasib....if kawan ade prob ke ape ke..kita kne la tlg dia...xkesah la dr segi pape pown..kewangan ke...psl famili ke....if them got any prob..dun run..but..we must help them..itulah maknenye kawan....dan kawan tu..bkn tmpat utk kita melepaskn tension kita...amarah kita..n yg plg penting..bile ade kesusahan..bru nk minta tlg..tyme senang...mane nk igt kt kite...tu kawan jenis ape??bg aku.tu bkn kawn...but cam org gaji or org suruhan...tyme perlu pertolongan kita....bkn kemain ag baiknye dia.....tyme senang..mane nk igt kita......kan2..tp bg aku la kann..xkesah la dia ni igt ke x kt aku..lau durang need my help..aku ni ringan2 kn je..ntah..aku ni jenis ringan tgn...bkn panjg tgn hoccays...ssb tu la..my besh buddieys slalu mrh...durang kater..aku lebih pentingkn kwn2 dr famili aku sndri...adoii...pg td da kne washbrain da ngan dia...coz aku kater aku namo balik weekend ni..kan aku cuti 4 ari..huhu...siap pujuk dia ag tuh..namoo bg dia blik gak...wkakaaka.....

sbb aku jenis yg ringan tgn la..aku ni mudah ditipu oleh manusia2 hypo itu...skun...jika kowang tgk status ym aku..dr smlm ag..jika kowang perasan la kann..aku wat
kaunter pertanyaan ditutup..sila ke kaunter lain..harap maklum..
haha...baru kowang taw....tu pown stelah aku puas berfikir....aku ni bkn ape..jenis cpt kesian..org nk mintak tlg pown..aku tlg jek....ntah2 org tu ikhlas ke x berkawn ngan kita....tp kan...wkakakaa..sejak smlm...da xde org2 tuh mintak tlg ngan aku...trase kali....hakhakhak..tu la..tyme susah..bru nk carik aku..ko igt..aku ni tmpat minta bantuan ke....????igt aku ni mudah diperdaya..skali da cukup la ko nk mmpergunakn aku.....tp..yg aku bru pasan...da byk kali da dia pergunakn aku....hakhakhak...bkn ku mengungkit..tp hanye membangkit..xdinafikn juga..dia byk gak tlg aku..tp...mengapa mesti dia buang sume2 kenangan dulu??apa sudah tidak mahu berkawan dgn aku??tp..jika tamooo..mengapa tyme dia kesusahn skun mencari aku???ape??aku ni..kawan waktu kesusahn ke???ape..abes madu sepah dibuang ek???aku ni..namo melukut di tpi gantang bak lagu aishah tu...kowang pikir2 kan la..bak kater nabil raja lawak..lu pikirrr la sndriiiiii!!!!!!!!

huhu..memanas jek aku pikir pasl ni...namoo da aku fikir pasal perasaan org..ntah org pikir ke pasl kita ni...pikir psl diri sndri ag bek kan..fikir psl mase dpn...huhu...sape2 yg nk trase ngan posting kali ni..trase arr....ade aku kesahhhh??coz..aku da namoo pikir pasl perasaan org da...kecuali..my besh buddieys..lau nk taw sape besh buddieys aku tuh...aku namoo ltak name my besh buddieys yg ni...dia la yg slalu contanct ngan aku since we knal...hingga skun we still contact ag..n xpenah putus..xmcm yg tuttt....hakhak...hnye dia jek fhm ni...kan2..tenks to my besh buddieys tuh...

to da hypo..that award i giv to u..u no 1 hypo beb...take la award ni ye hypo...waahh..hangen da aku ni...kowang nk menhangjeng2 ke..nk mengutuk2 ke...xkira ar..kt blakang aku ke..kt dpn aku ke...aku xkesah...coz..aku da xde ati nk pedulikkk...mula2..ok ag..but..now..bile da aku taw sume ni.....mane aku xhangen...lu pikirr ar sndriiii....

6 comments:

sixnebess said...

salam bro kuh yg cumil..
ya tuhan..senang je kita dpt kwn hypo ni kaan..
isk2!manusia mcm ni x akan mudah insap..
pesan org tua2 kat sa laa kaaan..kita doakan kesejahteraan idup org2 hypo ni..
tesen mmg tensen abg..but what to do?ignore jewww..dont waste ur time thinking about the #1ST HYPO man in the world..!
kredit ada pd kita di akhirat kalau kita sabar dgn org2 mcm hypo..
sekian..waaahhh pjg ceramah nebess.. ;p

okfind88 said...

wasalam..aah nebes..senang jek nk dptkn kawn camtu...yg ikhlas nk berkwn ngan kita ni..susah benor nk dpt..u true nebes..kita doakn je kesejahteraan dat hypo human.....tenks nebes...ceramah ke komen ni ek??jap2 nk pikir..
oo.patut ar bg salam..ceramah upernye...waakakaa

Fifiey82 said...

bnyk btl lirik lagu....plak tu lagu artis kesayangan aku ct nordiana..."bukannya sengaja aku mengungkit tp kau sengaja yg membangkit..." lupa plak...hehu...wei wei takyah lah ko pikir pasal ni beb... baik ko pikir pasal ular...wakakakakkakaka

okfind88 said...

wkakaa...lagu tu besh kann..pewwitt..aku pown minat gak nana tuhh..pewwitt..same la kita...huhu..tu la...aku malas da nk pikir psl ni...psl ular??siot jek ko ek...wkakakkaa...psl ular pown namoo pikir gak...wkakkaa..aku nk pikir psl model aku yg sowang tuh..camne mo bg 2 kapla..

ssshhh!!! said...

arghhhhh....terasa sgt aku weh..aku taw aku slh satunya hypo tu..bkn lagik blue hypo tp blackhypo dh.aku akuinya n aku mohon maaf..terimakasih ngn segala jasa yg penah ko hulurkan..sgala yg baik dtg drNYA dn yg buruk dr diriku...salam terakhir..

okfind88 said...

wei2...persal ko yg trase ni ha??ko kan my besh buddieys..adoii..jasa mende ar yg okf bg kt hang..jan ar trase weei..yg dimksudkn tu...kawn lme...baca la btul2..jgn cpt sentap lak..ishh....